نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

اهمیت کارآفرینی انکارناپذیر و پرداختن به آن از ضروریات است. کارآفرینان در خط مقدم توسعه فن آوری و توسعه اقتصادی قرار دارند. آموزش، یکی از جنبه‌های مهم در گسترش کارآفرینی است که مورد توجه ویژه‌ای واقع شده است. با توجه به مطالعات مختلفی که صورت گرفته، ثابت شده که ویژگی‌های کارآفرینان اغلب اکتسابی است و نه توارثی و از این رو در حال حاضر آموزش کارآفرینی به یکی از مهمترین و گسترده‌ترین فعالیت‌ها تبدیل شده است. دوره‌های آموزش کارآفرینی با هدف تربیت افرادی با اعتماد به نفس بالا، فرصت‌شناس و به طور کلی افرادی که تمایل بیشتری به راه‌اندازی کسب و کارهای مستقل دارند، طراحی شده‌اند.این قبیل دوره‌ها به دنبال بهبود گرایش‌هایی همچون تمایل به استقلال، فرصت‌جویی، ابتکار، تمایل به مخاطره‌پذیری، تعهد به کار، تمایل به حل مشکلات و لذت بردن از عدم قطعیت و ابهام می‌باشد.
به طور کلی هدف‌های مورد نظر در آموزش کارآفرینی به شرح ذیل می‌باشند:
- تقویت انگیزه‌ و پرورش شخصیت: شناخت افراد از توانایی‌های خود و آگاهی دادن در این زمینه و برانگیختن آنها از اصلی‌ترین وظایف آموزش کارآفرینی است. تحریک انگیزه‌هایی از قبیل: میل به کسب ثروت، توفیق‌طلبی، استقلال‌طلبی، تمایل به ساختن چیزی نو، قبول نداشتن شیوه‌های موجود، قرار نگرفتن فرد در پایگاه اجتماعی که لیاقتش را دارد و نظایر آن موجب می‌شود که فرد را در مسیر کارآفرین شدن قرار دهد.چنان که ذکر شد ویژگی‌هایی که موجب می‌گردد فرد کارآفرین شود،ارثی نیست بلکه آموختنی است. بنابراین پرورش این ویژگی‌ها در افراد مختلف لازم است. برخی از افراد در محیط‌هایی پرورش می‌یابند که زمینه برای تحریک انگیزه‌ها و پرورش ویژگی‌های آنان فراهم است، بنابراین در صورتی که این افراد کسب و کاری را شروع نمایند، مطالعات نشان داده که اغلب با موفقیت همراه خواهد بود. اما بیشتر مردم در چنین محیط هایی قرار ندارند، لذا ایجاد انگیزه و پرورش ویژگی‌ها از طریق برنامه‌های آموزشی برای آنان لازم است. این ویژگی‌ها شامل مواردی همچون آموزش تفکر خلاق، بالا بردن ریسک‌پذیری، بالا بردن قدرت تحمل ابهام، دادن اعتماد به نفس، فرصت‌شناسی، دادن اطلاعات آموزشی نسبت به خصوصیات روانی شخص از قبیل مرکز کنترل می‌باشد. توجه داشته باشید که این بخش از برنامه آموزش کارآفرینی زمانی مفید خواهد بود که توسط افرای ارائه شود که خود نوآور و کارآفرین باشند.
- آموزش مهارت‌ها: فرد کارآفرین چگونگی راه‌اندازی یک کسب و کار و مراحل آن، چگونگی انجام کارهای گروهی و مهارت‌های ارتباطی و نظایر آن را بیاموزد. کارآفرین باید در زمینه‌ی مسائل مالی، شناخت بازار، اصول مدیریت، بیمه، اقتصاد، قانون کار و امور حقوقی نیز آگاهیهایی را داشته باشد. توانایی مدیریت توسعه و رشد شرکت، یافتن شیوه‌های جدید، رقابت و حفظ موقعیت در بازار، یافتن بازارهای جدید نیز از جمله مهارت‌های مورد نیاز کارآفرین هستند. کلیه‌ی هدف‌ها و مراحل فوق به منظور ایجاد انگیزش در بین افراد و ایجاد کارآفرینان جدید، آگاهی دادن، هدایت و تشویق کارآفرینان به سوی کسب مهارت‌های لازم و ارائه‌ی آموزش‌های لازم برای کسب مهارت‌های مورد نیاز به کارآفرینان صورت می‌گیرد و گذراندن این دوره‌ها برای موفقیت کارآفرینانی که قبلا هیچ گونه سابقه و زمینه‌ی محیطی لازم برای آنان فراهم نبوده، ضروری است.



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 12
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی


فركانس ماهواره های قابل دریافت در ایران

 
 
 
 
 
 
 



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

 


SkyStar S2 Data
SkyStar HD 2 with RC-Set
CI-Slot HD 2
SkyStar 2 TV
CableStar HD 2more..http://www.technisat.com/index5576.html?nav=,en,1292946849658

SkyStar USB HD
SkyStar USB 2 HD CI
SkyStar USB 2
CableStar Combo HD CI
AirStar TeleStick 2



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

 حرفۀ بازاریابی حضوری یکی از زیربخشهای ترویج فروش (Promotion) تلقی می شود و بیشتر در خصوص محصولات که نیاز به توزیع مویرگی و جلب سفارشات پرحجم دارند به کار گرفته می شود. بنابراین ممکن است که یک شرکت به تناسب نوع محصول و خدماتی که ارائه می کند، هیچگاه نیاز به عمل بازاریابی حضوری نداشته باشد.

امروزه در بسیاری از شرکتها به علت رواج ابزارهای ارتباطی سریع و آسان، حرفۀ بازاریابی حضوری کاربرد بسیار اندکی دارد ولیکن در ایران ما بنا به دلایل متعدد، حرفۀ بازاریابی حضوری همچنان جزو مشاغل پر کاربرد است.
بازاریابی حضوری، حرفه ای است که می تواند شروع خوبی برای گام نهادن به دنیای بازاریابی تلقی شود. در حرفۀ بازاریابی حضوری بیشتر از افرادی استفاده می شود که انرژی، قدرت انتقالی، قدرت ایجاد اعتماد، بیان مناسب و از سخت کوشی بالا برخوردار باشند.
براساس آنچه که گفته شد، بازاریابی حضوری دو هدف کلی را تعقیب می کند:1. معرفی 2. جلب سفارش
 یک کارشناس فروش درواقع یک کاتالوگ انسانی است. او یک معرف هوشمند و صاحب توانایی است. او کسی است که می داند چه چیزی را به چه کسانی بگوید تا بتواند در امر فروش محصول سازمان خود، نقش خود را ایفاء کند.
کارشناسان فروش خلاق از قدرت فعالیت فکری و جسمی بیشتری برخوردارند، سؤالهای بیشتری را می پرسند، کنجکاوترند، مطلع ترند و همیشه راههایی را می یابند تا قدرت کاری خود را فراتر از چارچوبهای تعیین شده، به انجام برسانند و نتایج بیشتر و بهتری از سطح معمولی عاید خود کنند. این نوع بازاریابی حضوری، بازاریابی حضوری خلاق و ساختار شکن هستند.

بایدها و نبایدهای یک بازاریابی حضوری
هر کسی در طول زندگی خویش همواره از سه قانون اساسی تبعیت می کند؛ قانون اساسی کشورش، قانون اساسی کارش و قانون اساسی خودش. در اینجا می خواهیم به بررسی قوانین کاری و حرفه ای در شغل بازاریابی حضوری بپردازم.
- یک کارشناس فروش  باید بداند که چرا این حرفه را انتخاب کرده است. - یک کارشناس فروش باید یک الگوی کامل بازاریابی حضوری پیدا کند و تا می تواند خود را شبیه به او کند. در این بین، نباید قدرتها، توانایی ها و خلاقیتهای فردی خود را نادیده بگیرد.
- یک کارشناس فروش باید از قدرت اجرایی بالایی برخوردار باشد و همواره در حرکت باشد.
- یک کارشناس فروش باید یک یادگیرندۀ به تمام معنی باشد و همواره و همیشه چیزی بیاموزد.
- یک کارشناس فروش باید سازمان پذیر باشد.
- یک کارشناس فروش باید مثل یک راه حل دهنده برای عبور از موانع عمل کند.
- یک کارشناس فروش باید همواره تعداد ملاقاتهای روزانۀ خود را افزایش دهد.
- یک کارشناس فروش هر روز در کنار ورزشهای بدنی باید به تمرین و ورزش توانایی های بیانی، رفتاری، فکری و انگیزه ای خود بپردازد.
- یک کارشناس فروش باید از قدرت تغییر و انعطاف پذیری آگاهانه برخوردار باشد.
- یک کارشناس فروش باید شجاع و جسور باشد.
- یک کارشناس فروش باید بداند که مشتری همه چیز او در کار و حرفه اش قلمداد می گردد.
- یک کارشناس فروش باید فردی منظم، اهل برنامه ریزی و آراسته باشد.

 یک کارشناس فروش در صورت ارتکاب یکی از اعمال ذیل مشمول قانون اعدام و یا انفصال از حرفۀ بازاریابی حضوری است:
•بی هدفی•بی برنامگی•ترس از ارتباط با مشتری•خستگی و نا امیدی•بی توجهی به مشتری•بی توجهی به سازمان•دمدمی مزاجی در کار و یا سازمان•فرار از سختی و مانع•آستانۀ تحمل کم در شنیدن پاسخ «نه»
•عدم یادگیری مداوم•اجبار در انتخاب این حرفه•تأخیردرکاری که باید بکند•عدم مسئولیت پذیری در قبال خودش و سازمانش و مشتری اش.


وظایف یک کارشناس فروش در سازمان
  یک کارشناس فروش همانند سایر شاغلین در سایر کسب و کارها دو وظیفۀ کلی را بر دوش خود حمل می کند. این دو وظیفه در ارتباط با خودش و در ارتباط با سازمانی که در آن متعهد به انجام کار است، تعریف می گردند.
در جوامع امروز کار به عنوان یک اصل فردی و اجتماعی محسوب می شود. هر فرد می تواند با توجه به توانایی ها، علایق و شرایط خود حرفه ای را انتخاب کند و آن را به عنوان کاری که می کند، بپذیرد. انجام کار ساعتهای مهم و ارزشمندی را در طول زندگی یک فرد به خود اختصاص می دهد. از این رو مقوله ای بسیار مهم قلمداد می شود.
کارشناس فروش باید دربارۀ چیزی که مشتری را به خاطر آن ملاقات می کند، اطلاعات کاملاً کامل را داشته باشد. ویژگی ها، نقاط ضعف و قوت، دلایل مقایسه ای، بررسی سود و زیان استفاده و عدم استفاده، همه و همه از جمله مواردی است که کارشناس فروش باید دربارۀ محصولی که مورد معرفی قرار می دهند، داشته باشد.
کارشناس فروش باید در بازار هدفی که برای آنها تعیین شده است، حرکت کند. آنها باید با مدیران فروش یا بازاریابی خود ارتباط خوب و تنگاتنگی داشته باشند و دربارۀ محصول ، بازار هدف و چگونگی ارتباط سازی با مشتریان احتمالی مدیران خود را سؤال پیچ کنند. کارشناس فروش باید همواره در حرکت باشند و بازارها را یکی پس از دیگری فتح کنند.
 1- مسئولیت خودش را در قبال خودش بپذیرد و بداند که از حرفه اش چه چیزی را در راه موفقیت فردی اش انتظار دارد.
 2-سازمان پذیر باشد و سیاستهای کلی سازمانش را بپذیرد.
 3-منطبق با برنامه های خواسته شده عمل کند.
 4- تیم پذیر باشد.
 5-برنامه ای برای توسعۀ فعالیتها بر اساس توانمندی ها و خلاقیتهای فردی خود داشته باشد و همواره یک گام به جلوتر بردارد.
6- جایگاه مشتری را در موفقیتهای فردی و سازمانی اش درک کند.
 7-در مسیر حرفه ای که دارد هر روز چیزهای بیشتری بیاموزد.
 8-در ارتباط با مدیران بالا دستی خود، سؤال کننده و عمل کنندۀ خوبی باشد.
 9- خوش برخورد، پر انرژی، سخت کوش و با اراده باشد؛ در بیرون و در درون سازمان.



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 14
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی
سوء استفاده شبكه‌هاي هرمي از بازاريابي شبكه‌اي!

احمد روستا در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس با اشاره به اينكه بازاريابي شبكه اي يك روش در جهت كسب مشتري و افزايش فروش كالا است اظهار داشت: بازاريابي شبكه اي يكي از شيوه ها و انواع بازاريابي است كه در بعضي از زمينه ها مورد استفاده قرار مي گيرد.
وي ادامه داد: اين بازاريابي مي تواند نقش بسيار مثبتي در افزايش فروش كالا ها داشته باشد اما با توجه به اينكه جامعه ما با اين پديده در مورد اقلامي آشنا شده است كه پايه اساسي نداشتند و بيشتر عوامل منفي و مخرب در مورد آنها مطرح شده است يك نوع بد بيني و نگراني و برخورد منفي در مورد اين پديده
در جامعه شكل گرفت.
اين كارشناس مسائل بازاريابي تصريح كرد: متاسفانه بسياري از كساني كه از بازاريابي شبكه اي استفاده كرده اند در مورد عواملي آن را به كار گرفته اند كه حساسيت هاي جامعه را بيشتر كرده اند.
وي با اشاره به اين نكته كه بازاريابي شبكه اي كه اكنون در ايران مورد استفاده مي شود منجر به خروج ارز از كشور شده است خاطرنشان كرد: به كارگيري نيرويهاي تحصيل كرده و جوان در اين بازاريابي بدون آنكه اين روش كاملا تبيين شود كشور را دچار مشكلاتي كرد به همين دليل مسئولان بايد با آنها برخورد مي كردند بنابراين بازاريابي شبكه اي به عنوان يك عامل مخرب معرفي شد.
روستا ادامه داد: درواقع بازاريابي شبكه اي نوعي بازاريابي مبتني بر ايجاد نظام انگيزشي براي انواع مخاطبان وخريداران است و مي تواند به نوعي براي افزايش جذب مشتري و فروش كالا از اين روش ها استفاده كرد اما بايد در نظر داشت درواقع بازار يابي شبكه اي آن چيزي نيست كه شبكه هاي كوئيست و يا امثال آنها براي جذب مشتري استفاده مي كردند.
وي افزود: براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد انواع بازاريابي كتابهاي مختلفي به چاپ رسيده است كه فروشندگان و توليدكنندگان مي توانند از اين روشها استفاده بهينه كنند.



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 217
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی
روز 5 مرداد را به خاطر داشته باش . روز میلاد با سعادت منجی عالم بشریت ، روزی که منتظران آن حضرت ، برای دیدنش لحظه شماری میکنند . مهدی جان چقدر ما به انتظار شما بمانیم . حتما تقدیر این است . تا آنجا که خداوند به ما توانایی دهد به انتظارت تا دم مرگ مینشینیم ، شاید که قسمت ما بود اگر خداوند قبول کند در کنارت برای حضورت قربانی کنیم . ما منتظریم مهدی جان


یا مهدی


:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

همانند تمام مفاهیم قدرتمند، بازاریابی شبکه ای نیز به دلیل فقدان درک کافی ، با مقاومت روبرو شده است. هیچ رازی در مورد بازاریابی شبکه ای وجود ندارد. این فقط یک روش دیگر فروش و پخش محصولات است. بازاریابی شبکه­ای تنها 60 سال سن دارد. و در اوایل دهه 1940 شرکتی به نام California Vitamins دریافت که تمام نمایندگان جدید فروش آنها دوستان و یا خانواده نیروهای فعلی آنها هستند. اولین دلیل این قضیه آن بود که آنها محصول را به قیمت عمده می خواستند . آنها همچنین دریافتند که ایجاد نیروی فروش متشکل از تعداد زیادی از افراد که محصول کمی می فروشند آسانتر از یافتن چند فوق ستاره است که می توانند تعداد زیادی محصول را به فروش برسانند.

بنابراین آنها این دو ایده را با هم ترکیب کرده و یک ساختار فروش مبتنی بر پاداش را طراحی نموند که نیروهای فروش آنها را تشویق می کرد تا از میان مشتریان راضی، نمایندگان فروش جدیدی را به شرکت معرفی نمایند. بسیاری از این نمایندگان جدید دوست و یا فامیل فروشندگان قبلی بوده و آنها نیز به نوبه خود این حق را داشتند که محصولات و این حالت نمایندگی را به دیگران معرفی نمایند و بدین ترتیب شبکه فروش به طور تصاعدی رشد می کرد. شرکت برای فروش محصولات خود توسط کل شبکه فروش یک فرد به او پاداش می داد. بدین ترتیب بازاریابی شبکه ای متولد شد. چند سال بعد این شرکت نام خود را به Nutralite Food Supplement Corporations تغییر داد.

در سال 1956 Nutralite به وسیله دکتر Shaklee Forrest به این بازاریابی شبکه ای پیوست تا شبکه فروش گسترده تری برای محصولات غذایی به دست آورد.

کمی بعد در سال 1959 دو تن از پخش کنندگان قبلی Nutralite به نامهای Rich Devos و Jay Van Andel شرکت Amway را با عنوان روش آمریکایی برای فروش محصولات (American Way of marketing products) تاسیس نمودند. همانند بسیاری از جهشهای ابتکاری، توسعه بازاریابی شبکه ای واقعی یک تصادف بود.

سوء استفاده از رشد تصاعدی برای سالها در مورد بازاریابی شبکه ای صورت گرفته و امروزه نیز ابعاد آن کاملاً شناخته شده نیست. یکی از اولین سوء استفاده ها از مفهوم رشد تصاعدی برای کسب درآمد، جنون نامه نگاری زنجیره ای (letter craze chain) بود که بعد از جنگ جهانی اول آمریکا را در بر گرفت. این نامه ها قول درآمد بالا را در صورت فرستادن ده سنت یا یک دلار به شخصی که در ته زنجیره قرار داشت می داد.

در سال 1974 سناتور Walter Mondale اعلام کرد که چنین شرکتهایی بزرگترین عامل فریب مشتری در سطح ملی هستند.

مراجع قانونگذاری سریعاً اقدام به جمع آوری چنین سوء استفاده هایی نمودند. در اواسط1970 Commission Federal Trade و مراجع قانونی دیگر در سرتاسر آمریکا بدون درک روشن از استفاده قانونی از بازاریابی شبکه ای توجه خود را به سمت تمام شرکتهای بازاریابی شبکه ای معطوف نمودند. در سال 1975 ، FTC بر علیه Amway اعلام جرم نمود و بیان داشت که این شرکت یک طرح هرمی است و با عدم ارائه محصولات خود در خرده فروشی ها از انجام تجارت جلوگیری می کند.

Amway در طول چهار سال و با هزینه کردن مبلغی بالغ بر میلیونها دلار (به شکل قانونی) توانست خود را تبرئه کند. در سال 1979 FTC (Federal Trade Commission) اعلام کرد کهAmway یک ساختار هرمی نیست و درآمد آن حاصل از فروش محصولات می باشد.

همچنین بازاریابی شبکه ای را به عنوان یک روش قانونی و موثر برای پخش محصولات به رسمیت شناخت. بازاریابی شبکه ای در دهه بعدی به شکل انفجاری رشد کرد.



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 262
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی
  آیا شما میدانید در بازار الکترونیکی ایرانیان چه کالاهایی را در شبکه مارکتینگ و سازمان فروش خود میتوانید بازار یابی کنید . ساختاری که هر آنچه شما بدنبال آن میگردید را میتوانید در بازار الکترونیکی ایرانیان و یا www.iranemc.com یکجا برای خود داشته باشید . ما شما را برترین و بی نظیر ترین شبکه بازاریابی ایرانی معرفی مینمائیم .


 با ما باشید با مرکر خرید فروش آنلاین ایرانیان


   

و هزاران کالای دیگر که میتواند مایحتاج و ملزومات یک خانواده را به صورت آنلاین فراهم اورد .



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 دی 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : تاجر ایرانی

سلام بر تمام دوستان و همکاران عزیز ، چند وقت پیش این متن را از سخنان آقای دکتر بیابانی در جایی خواندم ، بد ندیدم آن را نیز در اینچا قرار دهم تا شما دوستان نیز این متن را بخوانید .


 

 

 

در ابتدا مي خواهم ديدگاه خودم رو نسبت به بحث مشخص کنم و مساله اين است که نتورک پديده ايست جديد که به جامعه ما رسوخ پيدا کرده و تعداد شرکت هاي فعال روز به روز در حال گسترش است.

 

اين نشان دهنده اين است که تقاضايي که براي اين پديده نو وجود دارد و کسي نمي تواند منکر آن هم بشود و مخالفت با اين امر نمي تواند جلوي اين پدیده نو در ایران را بگيرد و تنها کاري که ما مي توانيم انجام دهيم برخورد معقولانه با اين امر است و هر گونه برخورد افراطي و تندروانه با اين قضيه مشکلاتي را اضافه خواهد کرد .

 

نکته قابل توجه اين است که در دنيا پديده بازاريابي شبکه اي وجود دارد چه بخواهيم و چه نخواهيم و ما هم بايد سعي کنيم تا از آثار مثبت اين پديده استفاده درست کنيم و با محکوم کردن وتصويب قوانيني که بدون شناخت از آثار مثبت اين گونه عمليات باشد جلوی آن را بگیریم.

 

به قول شاعر بزرگ فريدون مشيري که مي گويد: 

 

مي توان کاسه آن طاق شکست 

 

مي توان پنجه آن چنگ دريد 

 

می توان فرمان داد

 

هان اي طبل گران خاموش بمان

 

به چکاوک اما نتوان گفت مخوان 


هر امري در اقتصاد امروزه ديگر مرزي نمي شناسد مگر اين که ما مرزهاي فيزيکي را ببنديم جهان فيزيکي را کنترل کنيم اما جهان مجازي را نمي توانيم کنترل کنيم فضايي ايجاد شده به نام فضاي مجازي يا سايبر اسپيس که نه رئيسي دارد نه دولتي دارد و نه نيروي انتظامي البته ممکن است که فيلترينگي هم وجود داشته باشد اما در آينده اي نه چندان دور از ذهن احتمال وايرلس شدن اطلاعات وجود دارد. پس بايد برخورد معقولانه اي با اين قضيه داشت.

ما آن زماني که درس هاي سازماني هم مي خوانديم به ما مي گفتند اگر ديديد رفتاري در بین کارکنان یک سازمان عمومیت پیدا کرده به عنوان مثال شما نمي توانيد هر 80يا 90 درصد آن کارکنان سازمان را سرکوب کنيد و به جاي آن بايد به دنبال ريشه اين امر بگرديم و از ريشه آن را درمان کنيم. اگر چنين قضيه اي عموميت پيدا کرده نمي توان با آن مبارزه کرد. به اين نکته توجه کتيد که خود من يادم است که در يک مصاحبه تلويزيوني مسئول ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد ( مورد توجه قرار بگيرد که بازار يابي شبکه که از مواد مخدر که بدتر نيست ) اعلام کرد که ما با عرضه توان مبارزه نداريم مجبوريم که جلوي تقاضا را بگيريم يعني وقتي در جامعه اي تقاضا وجود دارد نمي توان جلوي آن را گرفت .


حتي يکي از مسئولان پيشنهاد ايجاد کميته اي را داد که ما به جاي مبارزه اين توزيع کنندگان را دستگير و راهي ساير مرزها کنيم. ديگر  نتورک مخرب تر از ماده مخدر که نيست و نبايد با آن حالت سلبي برخورد کرد.

 بر طبق آماري که من دارم و در جهان امروزه شاخص معيني است نرخ  4 يا 5 درصد بيکاري در جامعه اي به عنوان يک مشکل اقتصادي تلقي مي شود و اگر بالاتر از اين مقدار برود يک معضل ملي و امنيتي و دنيا سعي مي کند که اين مشکل را يا حل کند يا در يک حد معيني کنترل کند. نرخ بيکاري فعلي ما طبق خوشبينانه ترين آمار ...



:: موضوعات مرتبط: فناوری اطلاعات , ,
:: بازدید از این مطلب : 2266
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 دی 1389 | نظرات ()